Menu Luk

BOOKING

Vi kan selvfølgelig bookes som underholdning til festen eller til workshops i improvisation og impro-comedy. Her kan du læse lidt om de to muligheder eller sende os en besked via formularen nederst på siden, hvis du vil høre mere.

SHOW

Et impro-comedy show med Ubudne Gæster ideelt som underholdning til din fest. Publikums input er med til at skabe showet og gøre underholdningen unik og vedkommende hver gang. Et show vil typisk vare mellem 30-60 minutter alt efter aftale og kan skræddersys efter dine behov (så meget som impro-comedy nu kan skræddersys).

WORKSHOP

En workshop i improvisation, kan styrke deltagernes gruppedynamik, tilstedeværelse og kreativitet. Her gennemgås forskellige grundlæggende improvisationsprincipper, der efterprøves i praktiske øvelser. En workshop i improvisation eller impro-comedy kan fx være oplagt som en del af et teambuilding-forløb, men kan ligeså vel bruges som en anderledes form for underholdning ved en polterabend.

Kontakt os nedenfor eller ring på 60 82 23 22, hvis du vil høre mere. Vi sender dig gerne et helt uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

Ubudne Gæster